Сан Мьон Мун

За д-р Мун е пророкувано от пророци като Нострадамус, Ванга и множество Корейски пророчества от преди стотици и дори хиляда години. Той е описан като един, който ще се роди на Изток, в Корея, в началото на 20 век, ще бъде преследван и обвиняван фалшиво, но ще донесе ново разбиране което ще обедини хората и донесе новата епоха на мир. „Миротворец“ и „Обединител“ са най-основните му характеристики. „Обединяващ религиите срещу Червеното (Комунизма)“, според Нострадамус, и „Този който ще подпише вечния мир“, според Ванга. Животът му обаче е една трънлива пътека на безкористните му усилия да постигне тази извечна мечта на човечеството. Исус го призовава за тази тежка и реално погледнато, непосилна мисия, когато е бил едва на 15 годишна възраст. С молитви и медитация той постига директна връзка на общуване с Бог, Исус и основателите на всички основни религии в духовния свят. Но живота му е пример за реални и практични резултати в усилията за световен мир, и разрешаване на глобалните човешки проблеми. Милиони днес смятат преподобния Мун за Месията и Второто пришествие. Между тях са дори лидерите на много други религии, политици, държавни глави, световни учени и нобелисти.

Автобиографията на д-р Сан Мьон Мун

Световни учени и теолози свидетелстват за д-р Мун

.

Д-р Сан Мьонг Муун

Открийте какво е способен да постигне човек отдал се напълно като инструмент на Бог. През 2004 сената на САЩ връчва на д-р Муун почетна награда за Мир.
.
Модел на Истинско семейство и Истински родители

Често наричани Истински Родители, със съпругата му, Хак Ча Хан Мун, те има 14 деца . Всички те са посветени на същата цел и визия за установяване на Божия Идеален свят на земята.
Третото поколение от семейството на д-р и г-жа Мун вече наброява повече от 50 внука, някои от които са вече женени. А през 2006 вниците на д-р Мун направиха световна обиколка с прокламация за мир.


Американския сенат връчва почетна награда за Мир на Д-р Мун
Усилията на Д-р и Г-жа Мун за установяване на Световен Мир бяха официално признати от Американския сенат. На Капитолийския хълм, през 2004 г., им беше връчена почетната награда Корона на Мира. Парламента на Южна Корея не се забави и последва примера… С работата си Д-р Муун е повлиал значително на съвременната епоха. 144 Есета на политически и религиозни лидери, както и на световно известни учени свидетлстват за приноса на Д-р Сан Мьон Муун за света и за техния личен живот.

.

Биография на преп. Мун

Пътят на пионера

pionerScan10009Относително малко се знае за ранните години на преподобния Сан Мьонг Мун. Той самият не говори много за тях. Историята в тази книга започва през 1946 г., когато преп. Мун започва своята духовна дейност в Пхенян и когато Уон Пил Ким, едва 18-годишен, става един от първите му верни последователи.

Тази книга проследява историята на ранната църква от 1946 г., когато преп. Мун получава откровение да отиде в Пхенян, в контролираната от комунистите Северна Корея, където започна своята проповедническа дейност. Уон Пьон Ким разказва спомените си за онези пионерски дни.

ВЪВЕДЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ИЗДАНИЕ
Advertisements

Вашият коментар

Все още няма коментари.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s