Империята на Мун: Глобален фестивал за мир

Световен фестивал за мир

Световния фестивал за мир цели да вдъхнови лидерите от всички сфери на обществения живот както и самото общество за нов порив и визия в усилията за мир. 

Синът на д-р Мун организира Световния фестивал за мир в десетки нации по целия свят. В Парагвай  зала за 25 хиляди души не бе достатъчна. Хората показват толкова огромен интерес. Министърът на туризма заявява: „Целия Парагвай се интересува от това събитие, а тази зала е прекалено малка и трябва да има готовност за препълване.” Полицията блокира движението на колите цели десет пресечки, нещо което не е правено никога в историчта на нацията. Дори при Папското посещение това не се е случвало.

Само опашката за билети се проточва над двадесет пресечки със десетки хиляди чакащи. Дори и когато вали и през ноща чакащите остават, само и само да могат да присъстват на събитието. Вестниците правят снимки от хеликоптер на този невероятен прецедент. „Никога в историята на Парагвай не е имало подобно събитие. Това Движение за мир раздвижи цялата нация”, коментира един от националните вестници. Фестивалите за мир по цял свят довеждат десетки и стотици хиляди до вътрешна промяна и огромна надежда за бъдещето.

Глобалния фестивал за мир: световен успех

Вашият коментар

Все още няма коментари.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s