Първата лейди на България благодари на преп. Мун за спонсорство

Президеншата на България благодари на преподобния Мун за спонсорство

11 август 2002 / Обединителни новини

България за втори път посрещна Джулия Мун, за участие в 20-тия юбилеен Международен балетен конкурс във Варна. Джулия Мун бе посрещната от президеншата. Г-жа Първанова изрази благодарност на д-р Мун за финансовата подкрепа на конкурса. Чрез Международната културна фондация той за втори път спонсорира този висок международен културен форум със значителна сума.  Джулия е съпруга на Хън Джин Мун, втория син на Преподобния д-р Сан Мьон Мун. Д-р Мун развива обширна дейност в областта на културата и изкуството.

За втори път България посрещна Джулия Мун, за участие в 20-тия юбилеен Международен балетен конкурс във Варна. Джулия е съпруга на Хън Джин Мун, втория син на Преподобния д-р Сан Мьон Мун. През 2000 г. тя е в България в качеството си на директор на Компанията „Универсален балет“ и като педагог, съпровождаща групата от състезатели. Сега тя бе поканена като член на международното жури.

„Тази година участието ни в най-стария и най-популярен балетен кнкурс бе изключително ползотворно. Освен, че състезател от нашето балетно училище стана носител на 2-ра награда сред малдша възраст, аз успях да се срещна и запозная с много изтъкнати балетни артисти, критици и журналисти от цял свят, което е голям успех и отваря много възможности за нашата провиденческа работа чрез блаета за в бъдеще“ – сподели Джулия.

Преподобния Мун, чрез Международната културна фондация е за втори път спонсор на този висок международен културен форум със значителна сума. „Това е невероятен пример за саможертвеността на Истинските родители (Д-р Мун и съпругата му), които инвестират всичко от себе си за възстановяването на човечеството,“ коментира Националния Координатор на Българския клон на Семейната федерация за мир, Бисер Бойчев. Той заедно с Мигаил Сергеев (PR на Обединителното движение в България), както и 4 члена бяха всред официално поканените гости на гала концерта и официалното връчване на наградите.

По-късно на коктейл даден от Първата дама на България, патрон на конкурса, Джулия Мун се срещна с президеншата. Снахата на д-р Мун представи дейностите на Преподобния в областта на културата и изкуството. Г-жа Първанова изрази благодарност на д-р Мун за финансовата подкрепа на конкурса. Проведена бе и среща с министъра на културата – проф. Б. Абрашев. Той е един от първите академици, взели участие в дейността на Професорската Акъдемеия за Световен Мир. Самият той е преминал 7 дневен семинар върху Божествения принцип в Унгария.

Вашият коментар

Няма коментари.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s